projecten overzicht

interior design, architecture, engineering, styling & objects

projecten  |  werkwijze  |  referenties  |  nieuws                                                                                   home  |  contact

Private villa, Hilversum

Villa, Hilversum, in progres

Fitness & Wellnes, Blaricum

Private villa, Pergola & Guesthouse, Blaricum

Interior design

Na een ruimte en/of belevingsanalyse (de ‘Schiet mij maar lek’ presentatie van Ontwerpbureau

Gerst & Giesen) volgt in de eerste schetsen een planconcept. Hierna volgen in overleg met opdrachtgever uitwerkingen in schets, 2d en 3d  voor indelingen, kleur en materiaal in relatie tot ruimte en prijs en worden de persoonlijke wensen van opdrachtgever gepresenteerd.


Aansluitend worden ruimteafwerkingen van vloer- wand- en plafond, eventuele losse indelingen en of maatwerkmeubilair, verlichting, en stoffering voorgesteld.

De technische consequenties worden in kaart gebracht en uitgewerkt in vorm, prijs en tijdsspanne.

Uitvoering wordt indien gewenst compleet begeleid volgens afgesproken budget en planning.

Keuze uitvoerenden in overleg met opdrachtgever.


Architecture

Ontwerpbureau Gerst & Giesen heeft een frisse veelzijdige kijk op al uw architectonische vragen en oplossingen. Wij weken met ervaren bouwkundigen, architecten, constructeurs en ontwerpers om een doeltreffend, “op maat” ontwerp te realiseren. Werken met respect voor de kwaliteit van het verleden en uitdagingen, mogelijkheden en toepassingen van de toekomst.

En altijd met een prijsopgave en duidelijkheid vooraf.


Engineering

Onze ingenieur(s), bouwkundigen maken van het ontwerp, de besprekingen en een eventuele aanwijzing ter plaatse een uitvoerbaar plan, compleet met berekeningen en uitgewerkte constructieve tekeningen, kostenopstellingen en tijdsplan.

Stringent en helder, bouwmanagement/ bouwbegeleiding en project control als professionals in hun vak, ingenieus en vindingrijk.

We voeren afhankelijk van de grote van een project directie, zitten bouwvergaderingen voor en zoeken en stellen oplossingen bij aanpassingen in hout staal en of beton voor. Maar zijn evenzeer inzetbaar voor civiele, mechanische, elektrotechnische of domotica oplossingen.


Styling

Bij Styling, de feitelijke afwerking komt een project tot een geheel.

Wij maken een op de klant gericht sfeerbeeld, en afwerkstaten per ruimte, waarin kleur, materiaal, verlichting, routing e.d tot uiting komen, altijd helder en met een open kostenopstelling vooraf.

Wij maken een voorstel op maat, uitgaande van uw wens, en onze expertise.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij putten uit een breed aanbod van leveranciers op het gebied van vloeren, gordijnen, meubels meubelstoffering, behang, keukens, sanitair, tegels, kasten, kasten en meubels op maat, verlichting, wellness en fitness inrichtingen. Evenals tuin inrichtingen, patio's en lounge plekken.

Door onze werkwijze profiteren opdrachtgevers van onze “inkoopkorting”


Objects

Objecten ontwerpen daar wordt het echt leuk, wensen en eisen inventariseren, uitwerken bespreken en laten maken, klaar, directe en unieke stukken.

Meubels op maat, werkplekken of specifieke verlichting voor binnen of buiten,  lampen kasten banken installaties balies maar ook bewegwijzering en routing, gietijzeren hekwerken etc... in een prijsrange van luxe tot budget afhankelijk van de vraag, opdracht of aantal.

Maatwerk of productie, complexe oplossingen zoals geïntegreerde presentatiesystemen of een filmzaal in huis, laat het ons weten.Wellness, Fitness & Conservatory, in progres

Villa with plan, in progres

C Copyright ONTWERPBUREAU GERST & GIESEN 2020